SKYHOME FOR INTERIØRDESIGNERE & INTERIØRARKITEKTER

Sky of Norway har i løpet av de siste årene utviklet Skyhome, en innovativ Software-løsning som gjør det mulig for interiørdesignere og interiørarkitekter å visualisere sine prosjekter med 3D bilder av fotorealistisk kvalitet, film og integrert VR-Teknologi.

Programmet er sømløst integrert i vår egen bestillingsportal som består av over 80 anerkjente varemerker innenfor møbler og interiør i tillegg til kjøkken, baderom, garderobe, glassdører, maling/tapet gulv og tepper.

Skyhome er en Software-løsning som gjør det mulig å visualisere miljøer med eksakte farger/materialer og «ekte» møbler og interiørvarer fra våre mange leverandørers aktuelle kolleksjoner. Kunden vet eksakt hvordan uttrykket vil bli før de bestemmer seg og får virkelig oppleve hvordan det kommer til å føles å være i de nye omgivelsene.

Når kunden har godkjent designet, ligger hele varepakken klar for bestilling og Skyhome administrasjonen koordinerer så alle aktuelle leverandører slik at kunden får hele møbelpakken på en og samme gang. Om ønskelig kan varene bæres inn, pakkes opp og monteres. Emballasjen blir tatt hånd om på en miljøvennlig måte. Dette er tidsbesparende for interiørdesignere / interiørarkitekter og deres kunder samtidig som det er en miljøvennlig løsning da vi unngår unødig mange transporter til samme destinasjon.

Vi har fokus på bærekraft i alle ledd. I tillegg til å tilby et stort utvalg fra anerkjente kvalitets merker som er «made to last», har vi et bredt utvalg av miljøvennlige og sertifiserte produkter som gjør det mulig for interiørdesignere og interiørarkitekter å skape fantastiske rom, – med minimal innvirkning på miljøet.

Vårt mål er å gjøre det enkelt for interiørdesignere og interiørarkitekter å anbefale sine kunder god design og bærekraftige løsninger. Programmet er brukervennlig og svært tidseffektiviserende. Skyhome administrasjonen jobber for deg og dine kunder og sørger for smidige prosesser som muliggjør optimalisering i din organisasjon. Interiørdesignere og interiørarkitekter tilknyttet Skyhome, kan fokusere på å skape fantastiske miljøer og unngår sløsing ved stort tidsbruk for administrative oppgaver i sine egne selskap.

 

  • Visualisering av dine prosjekt i Skyhome 3D-planner
  • Fotorealistiske renderinger, filmer og VR-vising
  • Moodboard creator
  • Produkter og 3D-objekter fra kjente kvalitetsmerker
  • Én innkjøpskanal og koordinering av leveranse
  • Profesjonell servicepartner
  • Norsk innovasjon