SKYHOME FOR PRIVATKUNDER & BEDRIFTER

Uansett om du skal renovere eller bygge nytt, kan det være vanskelig å se for seg et ferdig resultat. Velger du å bruke en interiørdesigner eller interiørarkitekt tilknyttet Skyhome, vil du få profesjonell veiledning som sikrer deg god design, funksjonelle løsninger og «Wow-faktoren» mange av oss ønsker seg.

Skyhome er en innovativ Software-løsning som gjør det mulig for din interiørdesigner eller interiørarkitekt å visualisere ditt prosjekt med 3D bilder av fotorealistisk kvalitet, film og integrert VR-Teknologi. Skyhome fungerer like bra uansett om du skal innrede et privat hjem, hytte, kontor, restaurant eller hotell.

Via visualiseringen vil du se hvordan eksakte farger, materialer, møbler, interiørvarer og belysning kommer sammen og du vil virkelig oppleve hvordan de nye omgivelsene vil føles, før du bestemmer deg.

Skyhome portalen har integrert over 80 av markedets beste varemerker innen møbler og interiørvarer i tillegg til et godt utvalg av kjøkken, baderom, garderobe, glassdører, maling, tapet, gulv og tepper.

Når du er fornøyd med uttrykket, kan alt bestilles i portalen og varepakken kommer levert til deg i en samlet leveranse. Dette er tidseffektivt og medfører minst mulig miljøavtrykk.

Skal du bygge nytt eller renovere, kan din interiørdesigner eller interiørarkitekt anbefale gode håndverkere som installerer ditt nye kjøkken, baderom eller legger dine gulv. Deretter kommer møbler og interiørvarer som kan bæres inn, pakkes opp og monteres. Emballasjen blir tatt hand om på en miljøvennlig måte.

 

Sky of Norway AS er et norsk gründerselskap som siden 2019 har utviklet Skyhome, – en totalløsning for interiør, spesielt designet for å gi deg som kunde trygghet i at du har gjort de riktige valgene før du går til innkjøp. Du har bare en norsk leverandør å forholde deg til, hvilket gjør det enkelt å overholde budsjett, ha full oversikt og unngå den ofte krevende jobben det er å selv måtte følge opp leveranser fra mange ulike aktører.

Sky of Norway har fokus på bærekraft i alle ledd, og i tillegg til å tilby et stort utvalg av møbler og interiørvarer som er «made to last», har vi også en mengde varer som er sertifisert og miljømerket.

Skulle du i etterkant ha behov for å reklamere, finnes vi her for deg. Du trenger ikke å passe på kvitteringer eller huske mange ulike innkjøpssteder.

 

Om du bygger nytt eller renoverer, er det en mengde valg som skal tas og ofte leder dette til at prosessen kan oppleves som krevende. Feilkjøp er dyrt og lite miljøvennlig. Interiørdesign er utvilsomt et fag og det kan være utfordrende å skape miljøet du drømmer om, uten profesjonell veiledning.

Bruker du en interiørdesigner eller interiørarkitekt tilknyttet Skyhome, sikrer du at prosjektreisen blir en god opplevelse, tidseffektiv og oversiktlig. Du vet hva du får, du unngår feilkjøp og du får et perfekt resultat tilpasset dine ønsker og behov.

  • Tilgjengelig via dyktige interiørdesignere og interiørarkitekter
  • Profesjonell veiledning fra prosjektets start til ferdigstilling
  • Fotorealistisk 3D og VR-visualisering før bestilling gir deg trygghet i at de riktige valg er tatt
  • Over 80 av markedets mest anerkjente varemerker
  • Én innkjøpskanal & én samlet leveranse
  • Enkelt, sikkert og oversiktlig
  • Norsk handel og kundeservice

Ønsker du å finne en interiørdesigner eller interiørarkitekt i ditt område, eller har andre spørsmål håper vi du tar kontakt med oss!