SKYHOME – HVOR KREATIVITET MØTER TEKNOLOGI

Sky of Norway AS er et norsk gründerselskap som siden 2019 har gjort en stor innsats innenfor forskning og utviklingsarbeid for å skape et totalkonsept som revolusjonerer en hel tjenestenæring relatert til interiørdesign.

Skyhome er en unik Software løsning som muliggjør prosjektvisualisering med fotorealistiske 3D bilder, film og integrert VR-Teknologi.

Vår innovative IT-løsning og verdiskapende forretningsmodell har ført til samarbeid med 150 dyktige interiørdesignere og interiørarkitekter og over 80 av markedets beste varemerker innen møbler, belysning og interiørvarer. I tillegg tilbyr vi kjøkken, baderom, garderobe, glassdører, maling, tapet, gulv og tepper.

 

Vi er stolte over den nyskapning vårt innovasjonsarbeid har gitt så langt, og ser nå frem til vår videreutvikling av ytterligere effektiviserende IT-løsninger for interiørdesignere og interiørarkitekter som har kunder fra både privat og kontrakts markedet.

Vi har ambisjoner om å ligge helt i forkant på digitalisering, innovasjon og nå også bruk av AI i bransjen vår. Fremover ligger vårt fokus på å utvikle algoritmedrevet teknologi, med mål om igjen å revolusjonere interiørdesignbransjen og skape banebrytende kundeopplevelser.

 

Sky of Norway har et sterkt gründerteam, kompetent styre og kvalifiserte investorer. Bedriften har høye ambisjoner om vekst, både nasjonalt og internasjonalt.

Skyhome gründer, Vibeke Vestre, ble nylig kåret til en av de 50 fremste kvinnene i teknologi-bransjen i Norge.

Abelia som er NHOs landsforening for kunnskaps- og teknologivirksomheter og ODA-Nettverk, Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi, står bak kåringen som den 8 mars 2022 ble gjennomført for sjette året på rad.

Formålet med kåringen er å løfte frem talenter og gode forbilder som kan inspirere flere kvinner til å velge teknologi.